Pintatyöt yksityisille Hämeenlinnassa

Suomen Tapettimestarit Oy toteuttaa pintatyöt yksityisille talouksille ja tahoille Hämeenlinnassa ja tarpeen vaatiessa muuallakin Suomessa. Palveluihimme sisältyvät esimerkiksi omakotitalojen ja muiden vastaavien kohteiden ulkomaalaus ja rappaukset sekä sisäseinien ja -kattojen pinnoitukset, tapetointia unohtamatta. Meidän jäljiltämme kohde on siis käytännössä muuttovalmis, ainakin mitä seiniin ja sisäkattoon tulee.

Ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjousta!

Teemme pintatyöt yksityisille asiakkaille huolellisesti, tarkasti ja aina sovittuja aikatauluja noudattaen – meiltä saatkin kokonaisvaltaista avaimet käteen -tasoitepalvelua vankalla kokemuksella. Ota siis oitis yhteyttä ja pyydä meiltä tarjousta omalle kohteellesi!

Jätä yhteystietosi ja kerro, millaista palvelua tarvitset!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

Rekisteriseloste
1. Rekisterinpitäjä

Suomen Tapettimestarit Oy
Ellintie 4
13800 KATINALA
Y-tunnus: 2130344-9
Puh: +358 40 542 2991

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Suomen Tapettimestarit Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

Nimi
Sähköpostiosoite
Matka- ja/tai muu puhelinnumero
Organisaatio ja asema
Organisaation osoitetiedot
Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.