Pintatyöt yrityksille Hämeenlinnan seudulla

Toteutamme pintatyöt yrityksille kattavasti laidasta laitaan Hämeenlinnan alueella sekä tarvittaessa muuallakin Suomessa. Palveluvalikoimaamme kuuluvat mm. uudis- ja saneerauskohteiden tasoite- ja pintatyöt, kuten ulko- ja sisäseinien käsittely – kattoja tietenkään unohtamatta. Teemme em. työt tehokkaana ja huolellisena alihankintana esimerkiksi rakennusalan yrityksille.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Suomen Tapettimestarit Oy on aina valmiina tekemään pintatyöt yrityksille niin Hämeenlinnan seudulla kuin kauempanakin. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme tai pyydä suoraan tarjous!

Jätä yhteystietosi ja kerro, millaista palvelua tarvitset!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

Rekisteriseloste
1. Rekisterinpitäjä

Suomen Tapettimestarit Oy
Ellintie 4
13800 KATINALA
Y-tunnus: 2130344-9
Puh: +358 40 542 2991

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Suomen Tapettimestarit Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

Nimi
Sähköpostiosoite
Matka- ja/tai muu puhelinnumero
Organisaatio ja asema
Organisaation osoitetiedot
Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.